Rólam

Brunner Dávid vagyok, a BrandHOME Home Staging stúdió megálmodója. Több mint 7 éves ingatlanbefektetői, ingatlanértékesítői tapasztalattal és Home Staging szakemberként minőségi és gyorsan, a piaci árnál drágábban eladható lakások kialakításával foglalkozom. 

Idegenforgalmi közgazdászként végeztem, de az ingatlanpiac mindig is jobban érdekelt, így 7 évig ingatlanértékesítőként is dolgoztam. Szűnni nem akaró kíváncsisággal tanultam, hogy milyen tényezők befolyásolnak egy ingatlanvásárlást, mi alapján döntenek a potenciális vevők és milyen szempontok érvényesülnek az ember életének egyik legnagyobb és legfontosabb beruházásakor. Képzésekre jártam és rengeteg szakcikket, könyvet elolvastam a témában. Ekkor találkoztam a Home Staginggel, a tudatos lakberendezés tudományával, amely Magyarországon még gyerekcipőben jár ugyan, de éppen emiatt működik elképesztően hatékonyan.  

A Home Staging feltette az i-re a pontot, hiszen ezzel a módszerrel bármilyen lakás rekordsebességgel és a piacinál magasabb áron értékesíthető. Azonnal tudtam, hogy ez az én utam. 


Igényes, minőségi otthonokat alkotunk 

Az emberek nem szobákat, négyzetmétereket keresnek, hanem egy hangulatot, amibe beleszerethetnek, egy elrendezést, ahol el tudják képzelni magukat és egy nappalit/konyhát/hálószobát, ahol a következő 10-20 évüket élni szeretnék. Lakáseladóként azonban a szív helyett az eszünkre kell hallgatnunk és a lakásra eladásra váró termékként tekinteni. Ettől olyan kapósak a Home Staginggel felkészített lakások. 

Sopron tele van eladó lakásokkal, de igazán jó, minőségi lakásból csak kevés van. Az igény pedig éppen ezekre a legnagyobb. A Home Staginggel bármilyen lakásból hetek alatt álomotthont varázsolunk. Csapatommal, tapasztalt szakembereinkkel tereket, hangulatokat, bárki által szerethető, könnyen eladható otthonokat alkotunk. 

Minden egyes lakás egy újabb és újabb kihívás, ahol a minőség, a tökéletesség és a harmónia találkozik. Ha pedig ezt sikerül megvalósítani, akkor a lakás valóban gyorsan és akár 10-15%-kal magasabb áron kerül új tulajdonosához. Ez a kihívás, a kreatív feladatok és változatosság lelkesít és éltet bennünket nap mint nap. Neked is segítünk! 


Nem kiadás, hanem befektetés 

Ha megszületett a döntés, hogy eladnánk a lakásunkat, akkor kevesen vannak, akik még költeni szeretnének rá. A Home Stagingre kiadás helyett érdemes inkább befektetésként tekinteni. Hiszen minimális ráfordítással akár napokon belül a többszörösét nyerhetjük vissza. És ez nem csak marketing.

Nézd meg az eddig felkészített lakásokat!

Megnézem »