Home Staging
Az otthonunk életünk egyik legnagyobb beruházása. Sokat számít ezért, hogy amikor váltanánk, mennyi idő alatt és mennyiből tehetjük ezt meg. Az ingatlaneladáson ugyanis milliókat nyerhetünk vagy éppen veszíthetünk.
De vajon mitől kel el napok alatt az egyik lakás, és árulják még hónapok múlva is a másikat? Miért kell végeláthatatlan alkudozásokkal vevőt vadászni az egyikhez és hogyan lehetne 10-15%-kal is többet keresni az adásvételen?

A kulcs a Home Staging - az ingatlan eladásra való felkészítése

Home Staging - ingatlanfelkészítés eladásra

Amióta berobbant az ingatlanpiac, elárasztották az internetet a megszólalásig hasonló lakások. És mit tesz a vevő, amikor méretre, szobaszámra és állapotra azonos ingatlanok közül válogathat? Megnézi az árat.

A lakás elhelyezkedése, a mérete adott, az állapoton azonban súlyos átépítések nélkül is sokat alakíthatunk. Ezzel napok alatt, akár milliókkal többért lehet eladni az ingatlant.

Míg a lakberendezés a tulajdonosok életmódjára és ízlésére formálja a lakást, a Home Staging technikák épphogy személytelenné, ugyanakkor szerethető, rendezett és modern formába hozzák azt, amelybe szinte bárki, azonnal és szívesen beköltözne. Nem egyszerű csinosítás és dekorálás, nagyon is tudatos, eladásközpontú lakberendezés.

Megteremtjük az “Itt akarok élni” érzést

A módszer eladásra váró termékként tekint a lakásra, amelyhez ingatlanpiaci tapasztalat és értékesítésközpontú szemlélet is társul. Célja, hogy az ingatlan lehető legjobb oldalát mutassa be, és az adottságokhoz igazodva hozza ki a lakásból a maximumot, miközben szebbnek, tágasabbnak és világosabbnak mutatja azt.

A Home Staging nem sokmilliós beruházás. Sokszor néhány apró változtatás, rendszerezés, újragondolás is segít. Az eredmény viszont időben és pénzben is mérhető. A lakások egy hónapon belül, piaci ár felett cserélnek tulajdonost.

Az eladásra tökéletesen felkészített lakásban a potenciális vevők igényei állnak a középpontban, a lakás funkcióit, adottságait hangsúlyozzuk, hogy a vevő azonosulni tudjon vele, és mindenáron ott akarjon élni. Nem lehetnek félbemaradt elemek, vagy kritizálható részek. A vevő nem tud mást mondani, mint, hogy IMÁDOM, MEGVESZEM.

A tapasztalatok alapján az eladásra felkészített lakások akár 10-30%-kal többért kelnek el.

Hogyan működik?

A Home Staginget tapasztalt szakértő végzi, aki felméri a lakás állapotát és elrendezését, majd pontos tervet készít a javítandókról, a teendőkről, a szükséges átalakításokról, átrendezésekről és dekorációkról. A cél, hogy a lakás szellősebb, tágasabb és élhetőbb képet mutasson, amin azonnal megakad a leendő vevők szeme.

Igény esetén közreműködünk a munkálatokban, vagy összeszokott szakembereinkkel akár a teljes folyamatot elvégezzük. Sőt, az eladás terhét is levesszük a válladról.
home staging

Nézd meg,
melyik Home Staging csomagunk való neked!

Így dolgozunk

 • 1

  Személyes találkozó

  A személyes találkozó során felmérjünk az ingatlant, egyeztetjük a céljaidat, a határidőket, az elvárásaidat, a lehetőségeket és az ehhez mérten várható költségeket. Fontos tudni, hogy lakott-e az ingatlan vagy már megoldott a továbbköltözés. Az információk alapján személyre szabott árajánlatot készítünk.

 • 2

  Helyszíni felmérés

  Az ajánlat elfogadását követően ismét a helyszínen találkozunk, és kezdődhet a munka. Rengeteg fotó és videó készül az ingatlanról, a környékről. Felmérjük az adottságokat, a szobák számát, elrendezését és gondolatban máris körvonalazódik a lehető legjobb megoldás. A helyszínen azonnal elkészítjük a méretarányos alaprajzot, 5 munkanapon belül pedig átadjuk a helyiségenként elkészített hangulati montázsokat és a teendőkre vonatkozó listákat, valamint a beszerzendő tárgyak listáját és lelőhelyükre vonatkozó információkat is.

 • 3

  Kivitelezés

  Ha szeretnéd, a kivitelezési feladatokat is elvégezzük helyetted. Gondoskodunk a szakemberekről, a munkafolyamatok levezényléséről, eltávolítjuk a felesleges bútorokat és beszerezzük az új dekorációkat, bútorokat, és teljes mértékben átalakítjuk a lakást, hogy minél gyorsabban eladható legyen. Közben sokat egyeztetünk, és a végén már csak ellenőrizned kell a végeredményt.

 • 4

  Fotózás

  A felkészített lakásról kifejezetten az eladást támogató fotókat készítünk. A jobb beállításnak, tökéletes szögnek és megvilágításnak köszönhetően a lakás még szebbnek tűnik majd.

 • 5

  Értékesítés

  Ha egyáltalán nem szeretnél az eladással sem foglalkozni, abban is segítünk. Több éves tapasztalattal pontosan tudjuk hol, hogyan és mennyiért kell meghirdetni egy lakást, hogy minél előbb új tulajdonosra találjon. Ha szeretnéd, eladjuk helyetted.

Kérj időpontot ingyenes, kötelezettségmentes
személyes találkozóra!

Neked való a Home Staging, ha

 • hónapok óta árulod a lakásodat, de nem jön a megfelelő vevő,
 • vannak érdeklődőid, de túl keveset fizetnének,
 • ingatlaneladás előtt állsz, és nem akarsz hónapokig ezzel foglalkozni,
 • a piaci árnál drágábban szeretnéd eladni a lakásodat,
 • sürgős az eladás, de nem akarod áron alul eladni az ingatlanodat,
 • mihamarabb szeretnél továbblépni, új életet kezdeni,
 • nincs időd a lakáseladással/felújítással foglalkozni,
 • növelni szeretnéd a lakásod értékét,
 • befektetésnek vetted a lakást, de nincs időd felújítani,
 • drágábban szeretnéd albérletbe kiadni a lakásodat,
 • igényes, megbízható bérlőket szeretnél,
 • magasabb napi áron és kihasználtsággal akarod kiadni a lakást az AIRBNB-n.
home staging

Szeretnéd gyorsan, akár milliókkal drágábban eladni a lakásodat?
Mi felkészítjük az eladásra, találkozzunk!